top of page

"Niet één hond is hetzelfde en daarom bestaat die ene perfecte methode niet"

Over mijzelf

Mijn naam is Cecile Raveling, geboren in 1974 onder de rook van Amsterdam.In mijn ouderlijk huis ben ik opgegroeid met veel verschillende huisdieren. Losvliegende vogels, rondhuppelende konijnen, katten en honden leefden harmonieus samen. Dat is niet vanzelfsprekend, maar zeker wel mogelijk.

Ik heb altijd gesport en ben enkele jaren jeugdtrainster geweest en hier heb ik de ervaring opgedaan om anderen te motiveren, stimuleren en er vooral plezier in te houden. Omdat ik het lesgeven nog steeds erg leuk vind, ben ik als instructrice begonnen bij de KNJV. Hier werk ik inmiddels al weer een aantal jaar en tot de dag van vandaag met veel passie, plezier en overgave.

 

Ik heb 12 jaar gewerkt in een dierenspeciaalzaak waar ik veel heb geleerd. Door het volgen van lezingen en opleidingen, heb ik veel kennis opgedaan over voeding. Het geven van voedingsadviezen en praktische tips met betrekking tot gehoorzaamheid en gedrag heeft veel dieren en hun eigenaren gelukkig
gemaakt.

Omdat ik mijn passie fulltime wilde uitoefenen en niet gebonden wilde zijn aan één methodiek heb ik besloten om zelfstandig ondernemer te worden en mijn eigen hondenschool te beginnen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor jouw viervoeter. Niet één hond is hetzelfde en daarom bestaat die ene perfecte methode niet.

Na een gedegen voorbereiding, inschrijving bij de Kamer van Koophandel en het verkrijgen van een trainingslocatie in Amsterdam is INSTINCTIVE Cats & Dogs een feit. Naast het aanbieden van diverse activiteiten voor hond en kat, zet ik mij met INSTINCTIVE ook belangeloos in voor lokaal welzijnswerk.

Ik nodig je van harte uit om eens langs te komen of je te laten informeren.

bottom of page